Tulpen Tour Land Rover Safari

Exclusieve Tulpen Safari Tour met lokale gids

Ontdek de tulpenvelden op een unieke manier met de Tulpen Safari Tour in een Land Rover. Je lokale gids laat je de mooiste plekjes van het platteland in de buurt van Amsterdam zien. Rijd langs de bloemenvelden en maak prachtige foto’s tussen de bloeiende narcissen, hyacinten en natuurlijk tulpen.

Exclusieve Tulpen Safari Tour

Verken de tulpenvelden met een lokale gids in een Land Rover Defender. Onderweg zie en hoor je alles over het symbool van Nederland, de tulp. Je gaat exclusief met een kleine groep (max. 8 personen) op safari

  • Inclusief lokale gids (Engels/Nederlands) die weet waar de mooiste bloemenvelden bloeien
  • Reizen in een Land Rover Defender
  • Exclusief met een kleine groep (max. 8 personen)
  • in 2,5 uur ontdek je alles over tulpen in Nederland
  • Startlocatie vlakbij Tulpenpark Keukenhof

Leuk met vrienden en/of familie

De Tulip Safari tour is geweldig om met een groep te doen. Je groep kan uit maximaal 8 personen bestaan. Verzamel je vrienden en/of familie en ga voor een onvergetelijk avontuur tussen de tulpen.

Land Rover Defender

De tour wordt gereden in een stoere Land Rover Defender. Deze auto biedt plaats aan maximaal 8 passagiers. Alle deelnemers hebben een goed uitzicht over de bloemenvelden door de vele ramen.

Je lokale gids

Je lokale gids kent de mooiste plekjes en brengt je er veilig naartoe. De gids weet veel over het gebied en de bloemen die er groeien. Natuurlijk kan de gids ook een mooie groepsfoto maken.

Tulpensafari vertrektijden

De Tulpen Safari Tour vertrekt tijdens het tulpenseizoen op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Er is een ochtendtour om 9:45 uur en een middagtour om 13:00 uur.

Prijs Tulpen Safari Tour

De Tulip Safari Tour is beperkt beschikbaar. De tour wordt alleen in het weekend gegeven en er is slechts plaats voor 8 personen per tour. De Tulpen Safari Tour is geschikt vanaf 6 jaar.

Op de kalender hieronder kun je meteen zien of de Tulip Safari Tour nog beschikbaar is op de dag en tijd van je keuze en je tour direct boeken.

Land Rover Tulpen TourPrijs
Tulpen Tour (6+)€ 65,00Reserveer

Vertreklocatie

De Tulip Safari Tour vertrekt vanaf Heereweg 10 in Lisse. Deze locatie ligt op slechts 10 tot 15 minuten lopen van de tulpenpark Keukenhof. Je kunt ook een Hotel pick-up transfer vanuit Amsterdam boeken.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: