tours tulpenvelden

Tours en routes langs de tulpenvelden bij Keukenhof

De wereldberoemde tulpenvelden in de buurt van Amsterdam zijn een must bezoek als je in Nederland bent tijdens het tulpenseizoen. De prachtige kleuren en geuren geven u het echte lentegevoel. Met deze sightseeing tours ervaart u de tulpen en bloemenvelden op hun best. Alle routes en tours beginnen in de buurt van Bloemenpark Keukenhof in de Bollenstreek.

Discover the beauty outside Keukenhof
Ontdek de kleurrijke tulpenvelden in Nederland

Ontdek de mooiste bloeiende tulpenvelden met een sightseeingtour

De omgeving van de Bloemenpark Keukenhof in Lisse is betoverend. Veel verschillende bloemenvelden zorgen elk voorjaar weer voor een unieke ervaring. Er zijn verschillende manieren om van de bollenvelden in Nederland te genieten. De meest Hollandse manier is natuurlijk de fiets. Er zijn verschillende fietsroutes langs de tulpenvelden. Maar je kan de velden ook ontdekken met een Renault Twizy tour, een elektrische scooter, een klassieke Solex bromfiets of laat je rondrijden door je eigen prive chauffeur met de TukTuk Tour.

Fiets langs de bloeiende tulpenvelden

Cycle along the flowering tulip fields
Fiets langs de bloeiende tulpenvelden | Fotocredit: Keukenhof / Laurens Lindhout

Fietsen in Nederland is erg populair. De wegen hebben speciale fietspaden en er zijn meer fietsen in Nederland dan mensen. De wegen langs de tulpenvelden zijn niet druk en goed begaanbaar. Je kunt de tulpen dus het beste op de fiets bekijken. Je zult moeten kiezen tussen een fietsroute op eigen gelegenheid of een fietstocht met een lokale gids. Je kunt een fiets huren bij Keukenhof of in de buurt van de tuinen.

Rondvlucht per helikopter boven de tulpenvelden

helikopter rondvluchten tulpenvelden amsterdam
helikopter rondvluchten tulpenvelden amsterdam

De tulpenvelden zijn prachtig vanaf de grond, maar vanuit een helikopter krijg je een heel ander beeld van de kleurrijke bloemenvelden. De helikopter vliegt alleen op 6 dagen in 2024 en het aantal plaatsen is beperkt.

Vluchtdata in 2024Vanaf prijs
Zaterdag 6 april€ 159,00Reserveer
Zaterdag 13 april€ 159,00Reserveer
Vrijdag 19 april (Bloemencorso)€ 159,00Reserveer
Zaterdag 20 april (Bloemencorso)€ 159,00Reserveer
Zondag 21 april (Bloemencorso)€ 159,00Reserveer
Vrijdag 26 april€ 159,00Reserveer

Renault Twizy GPS Tulpen Tour

Electric Twizy tour tulip fields
Electric Twizy tour tulip fields

Tip: Ervaar de zonsondergang en de tulpenvelden helemaal alleen en zonder mensenmassa’s als je een avondtour van 19.00 – 21.00 uur boekt (zonsondergang rond 20.30 uur). Heel instagrammable!

Ervaar de betoverende en iconische tulpenvelden op hun puurst! Geniet van een tocht door de beroemde Bollenstreek met de elektrische Twizy Tulip Tour. Neem de kleuren en geuren in je op en stop zo vaak als je wilt voor een selfie tussen de tulpen- en bloemenvelden. In een elektrische tweepersoons Renault Twizy, met GPS-navigatie en audiogids, verken je in je eigen tempo een van de mooiste en kleurrijkste regio’s van Nederland.

Twizy Tulpen TourPrijs
Tulpen Tour (2 uur)
(max. 2 personen)
€ 127,00Reserveer

Landrover Tulip Tour met lokale gids (chauffeur)

tulip land rover tour
Land Rover Tulpen Tour

Ontdek de tulpenvelden op een unieke manier met de Tulip Safari Tour in een Land Rover. Je lokale gids laat je de mooiste plekjes van het platteland in de buurt van Amsterdam zien. Rijd langs de bloemenvelden en maak prachtige foto’s tussen de bloeiende narcissen, hyacinten en natuurlijk tulpen.

Land Rover Tulpen TourPrijs
Tulpen Tour (6+)€ 65,00Reserveer

Keukenhof rondvaart langs de tulpenvelden

Keukenhof rondvaart langs de tulpenvelden
Keukenhof rondvaart langs de tulpenvelden

Vanaf het water kun je op een heel andere manier genieten van de tulpenvelden in Nederland. Ervaar het zelf met de Keukenhof rondvaart. Deze rondvaart duurt 45 minuten en start bij de molen in bloemenpark Keukenhof. Tijdens de rondvaart hoor je het verhaal van de tulpenvelden in Holland via een audiotour. Omdat het vertrekpunt in Keukenhof is, heb je zowel een ticket voor Keukenhof als een bootticket nodig.

Let op: tickets voor deze tour zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa naast de molen in Keukenhof Gardens. Tickets voor Keukenhof zijn hier verkrijgbaar

Ticket Keukenhof rondvaart
(Exclusief entreebewijs Keukenhof)
Prijs
Volwassenen (12+)€ 10,00Kassa bij molen
Kinderen (4-11)€ 5,00Kassa bij molen
Kinderen (0-3)Gratis

Sightseeing tours