reisadvies Keukenhof

Reisadvies Keukenhof en de tulpenvelden

Bloemenpark Keukenhof en de bloeiende tulpenvelden zijn elk voorjaar een van de populairste attracties van Nederland. Vanuit de hele wereld komen bezoekers genieten van de tulpen, narcissen en hyacinten. Er zijn verschillende manieren om naar Keukenhof te reizen. Plan je reis van te voren en geniet optimaal van de lente. Hieronder verschillende opties om eenvoudig naar de tulpen te reizen.

Reis naar Keukenhof met de Keukenhof Express Bus (Openbaar Vervoer)

De Keukenhof Express Bus is een populaire manier om naar de tulpenvelden en Keukenhof te reizen. De Keukenhof bus vertrekt vanaf verschillende treinstations in Nederland en brengt u snel en goedkoop naar het bloemenpark.

Met het speciale combiticket bespaart u veel geld op uw vervoer en toegang tot het bloemenpark. De prijs van een combiticket is afhankelijk van de vertreklocatie en inclusief een retour busticket en een skip the line Keukenhof ticket.

TreinstationBus numberPrice
Amsterdam RAI852€ 36,00Koop ticket
Amsterdam Airport Schiphol858€ 31,00Koop ticket
Haarlem Centraal Station850€ 31,00Koop ticket
Haarlem Centraal Station50€ 31,00Koop ticket
Leiden Centraal Station854€ 31,00Koop ticket
Noordwijk aan Zee / Katwijk aan Zee90€ 31,00Koop ticket

Reis naar Keukenhof met een dagtocht vanuit Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Keukenhof tour from Amsterdam
Dagtocht naar de tulpen in Keukenhof

Elke voorjaar rijden er ook verschillende dagtochten naar Keukenhof. Met een dagtocht reis je met een luxe touringcar comfortabel naar het bloemenpark. Vaak is er een lokale gids aanwezig die uitleg kan geven over de omgeving. Er zijn ook dagtochten die verschillende locaties combineren. Zo kan je bijvoorbeeld ook naar een authentieke tulpenbollenkwekerij.

Keukenhof dagtocht vanuit Amsterdam

Elke dag vertrekken dagtochten Vanuit Amsterdam zijn er veel verschillende tours naar de Keukenhof en de tulpenvelden. Alle tours vertrekken in de buurt van Amsterdam Centraal Station. Reserveren is voor deze dagtours verplicht. Hieronder de beschikbare tours: Amsterdam.

Bustours vanuit AmsterdamPrijs
Pendeldienst
Vertrekt elk (half) uur
+ Keukenhof ticket
+ Blijf zo lang als u wilt
€ 42,50Koop ticket
Pendeldienst Plus
Vertrekt elk (half) uur
+ Keukenhof ticket
+ rondvaart van 1,5 uur
+ molen bezoek
+ Verblijf zo lang als u wilt
€ 52,50Koop ticket
Begeleide dagtour
Vertrek dagelijks om 8.30 uur
+ Keukenhof ticket
+ Begeleid door lokale gids
+ rondvaart van 1,5 uur
+ bezoek aan windmolen
+ tulpenkwekerij bezoek
+ dagtocht van 8,5 uur.
€ 84,50Koop ticket

Keukenhof dagtocht vanuit Rotterdam

Tijdens het tulpenseizoen van 24 maart tot 15 mei 2022 vertrekt er elke donderdag en zaterdag een bustocht met gids vanuit Rotterdam naar de Keukenhof en de tulpenvelden. Reserveren voor deze dagtocht is noodzakelijk.

Bustocht naar Keukenhof
De bus vertrekt om 10:00
+ Begeleid door lokale gids
+ Keukenhof ticket
€ 79,00Koop ticket

Keukenhof dagtocht vanuit Den Haag

Tijdens het tulpenseizoen van 24 maart tot 15 mei 2022 vertrekt er elke donderdag en zaterdag een bustocht met gids vanuit Den Haag naar de Keukenhof en de tulpenvelden. Reserveren voor deze dagtocht is noodzakelijk.

Bustocht naar Keukenhof
De bus vertrekt om 10:45
+ Begeleid door lokale gids
+ Keukenhof ticket
€ 79,00Koop ticket

Met de auto naar Keukenhof

Keukenhof en de tulpenvelden liggen centraal in de Randstad tussen de steden Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Met de auto ben je dan ook snel bij Keukenhof. Het bloemenpark heeft een groot parkeerterrein waar je voor slechts € 6,00 de hele dag kan parkeren.

  • Navigatie adres: Stationsweg 166a in Lisse (let op eventuele verkeersborden. Afhankelijk van de drukte kan de aanrijroute wijzigen)
  • Parkeren: reserveer vooraf je parkeer dagkaart (€ 6,00) tegelijk met je Keukenhof ticket
Dagkaart parkeren€ 6,00Koop ticket

Met de fiets naar Keukenhof

De beste manier om naar Keukenhof te reizen is met de fiets. Bij de ingangen van Keukenhof kan je je fiets parkeren en genieten van de bloemen. Onderweg geniet je op een echt Hollandse manier van de tulpenvelden in de Bollenstreek. Bekijk ook onze hotel tips in de buurt van Keukenhof.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: