Keukenhof shuttle bus naar de tulpenvelden

Keukenhof bus om naar Keukenhof Tulpenpark en de tulpenvelden te reizen

De Keukenhof Shuttle bus is de makkelijkste manier om naar Keukenhof Tulpenpark en de tulpenvelden in Nederland te reizen. Er zijn verschillende Keukenhof buslijnen beschikbaar vanuit steden als Amsterdam, Amsterdam Airport Schiphol, Haarlem, Leiden, Katwijk aan Zee en Noordwijk aan Zee. Lees alles over de Keukenhof bus en plan uw reis.

Met een Keukenhof bus naar de tulpenvelden

De Keukenhof Express bus maakt reizen naar Keukenhof zeer gemakkelijk en voordelig. Vanuit verschillende steden in Nederland kunt u de shuttlebus nemen om snel naar Keukenhof en de tulpenvelden te reizen. De bus vertrekt vanuit vier steden en tijdens het tulpenseizoen zijn er twee normale buslijnen beschikbaar met een combiticket.

Keukenhof bussen naar de tulpenvelden

Welke buslijn moet ik nemen?

Afhankelijk van uw vertreklocatie kunt u kiezen voor een Express buslijn. Vanuit Amsterdam Centrum kunt u kiezen om te reizen vanaf Amsterdam RAI Station of Amsterdam Airport Schiphol.

Keukenhof Bus
(rechtstreekse busverbinding)
Buslijn
Amsterdam RAI Bus 852Koop tickets
Amsterdam SchipholBus 858Koop tickets
Haarlem Centraal StationBus 850Koop tickets
Leiden Centraal StationBus 854Koop tickets
Lijnbus
(meerdere bushaltes)
Buslijn
Haarlem Centraal StationBus 50Koop tickets
Katwijk/Noordwijk aan ZeeBus 90Koop tickets

Keukenhof Bus dienstregeling

De Keukenhof bus rijdt van 21 maart tot 12 mei 2024. Hieronder ziet u de dienstregeling en reistijd voor elke buslijn.

Keukenhof Express Bus
(rechtstreekse buslijn)
DienstregelingReistijd
Amsterdam RAI Station
(bus 852)
6 keer per uur35 minuten
Amsterdam Schiphol
(bus 858)
6 keer per uur30 minuten
Haarlem Station
(bus 850)
2 keer per uur25 minuten
Leiden Centraal Station
(bus 854)
4 keer per uur25 minuten
Lijnbus
(meerdere bushaltes)
DienstregelingReistijd
Haarlem Station
(bus 50)
2 keer per uur40 / 50 minuten
+ 5 minuten lopen
Katwijk/Noordwijk aan Zee
(bus 90)
1 keer per uur30 / 60 minuten
+ 5 minutes lopen

Prijs Keukenhof bus + toegang tot Keukenhof

De Keukenhof bus is de eenvoudigste en snelste manier om vanuit de grote steden naar Keukenhof en de tulpenvelden te reizen. Vanaf Amsterdam RAI, Amsterdam Schiphol, Haarlem en Leiden rijden meerdere keren per uur bussen rechtstreeks naar de tulpen. De prijs voor de Keukenhof bus is inclusief een entreekaart voor Keukenhof Gardens. Zo is het reizen met de Keukenhof niet alleen heel eenvoudig maar ook nog eens voordelig.

Combi Keukenhof bus + entreeticket voor Keukenhof
(rechtstreekse busverbinding)
Prijs
Amsterdam RAI Station | Bus 852€ 36,50Koop tickets
Amsterdam Schiphol | Bus 858€ 31,50Koop tickets
Haarlem Centraal Station | Bus 850€ 31,50Koop tickets
Leiden Centraal Station | Bus 854€ 31,50Koop tickets
Combi Keukenhof bus + entreeticket voor Keukenhof
(meerdere bushaltes)
Prijs
Haarlem, Heemstede, Hillegom | Bus 50€ 31,50Koop tickets

FAQ over de Keukenhof Express Bus

Hoewel het reizen met de Keukenhof Express bus erg gemakkelijk is, krijgen we toch veel vragen over deze buslijnen. Hieronder beantwoorden we de meest voorkomende vragen.

Waar kan ik de Keukenhof bus vinden?


Amsterdam Airport Schiphol naar Keukenhof
U kunt de Keukenhof bus 858 nemen. Deze brengt u rechtstreeks naar de hoofdingang van Keukenhof. U kunt bus 858 vinden bij de bushalte buiten Aankomsthal 4. (naast Starbucks). Volg de borden vanaf Schiphol Plaza en u kunt hem niet missen. Zie prijzen, dienstregeling en informatie voor bus 858

Amsterdam RAI Station naar Keukenhof
Vanaf metrohalte Europaplein (RAI) Amsterdam reist u rechtstreeks naar de Keukenhof Express (bus 852). Deze bus rijdt 6 keer per uur en zet u in ongeveer 35 minuten af bij de hoofdingang van Keukenhof. Zie prijzen, dienstregeling en informatie voor bus 852

Amsterdam naar Keukenhof (Leidseplein, Rijksmuseum, Museumplein)
Het combiticket is ook geldig op de Airport Express Bus (bus 397), deze wordt uitgevoerd door busmaatschappij Connexxion. U vindt bushaltes op diverse locaties waaronder het Leidseplein, het Rijksmuseum en het Museumplein in Amsterdam centrum. Bij Amsterdam Schiphol stapt u over op de Keukenhof Express bus 858. Bekijk meer info over de Airport Express Bus 397.

Leiden naar Keukenhof
Keukenhof bus 854 vanaf Leiden Centraal Station vertrekt vanaf het busstation aan de centrumzijde van het NS-station. Zie prijzen, dienstregeling en informatie voor bus 854

Haarlem naar Keukenhof
Bus 50 vanaf station Haarlem vertrekt vanaf het busstation aan de centrumzijde. U stapt uit bij Hotel Lowietje in Lisse. De hoofdingang van Keukenhof is slechts 5 minuten lopen. Zie dienstregeling voor bus 50

Haarlem naar Keukenhof
De Keukenhof Express buslijn 850 rijdt tot 2 keer per uur en brengt u zonder tussenstops in ongeveer 25 minuten naar de hoofdingang van Keukenhof. De bus vertrekt vanaf het busplatform. Zie prijzen, dienstregeling en informatie voor bus 850

Katwijk, Noordwijk naar Keukenhof
Bus 90 van Arriva rijdt eenmaal per uur. U stapt uit bij de halte Keukenhofdreef in Lisse. De hoofdingang is slechts 5 minuten lopen. De looproute staat aangegeven. Bus 90 van Arriva maakt verschillende haltes.

Wat zijn de reistijden voor de Keukenhof bus?

De reistijd naar Keukenhof is afhankelijk van uw vertrekpunt. Hieronder de verwachte reistijden per locatie. Houdt u er rekening mee dat de reistijd op drukke dagen langer kan zijn.
Amsterdam Airport Schiphol naar Keukenhof (bus 858) – 30 minuten
Amsterdam RAI Station (bus 852) – 35 minuten
Amsterdam naar Keukenhof (bus 397 en 859) – 55 – 60 minuten
Leiden naar Keukenhof (bus 854) – 25 minuten
Haarlem naar Keukenhof (bus 50) – 40 minuten

Wat is de beste bus om van Amsterdam Centrum naar Keukenhof te reizen?

Vanaf 2024 heeft u twee mogelijkheden om met de Keukenhof express vanuit Amsterdam naar Keukenhof te reizen. De beste optie is afhankelijk van uw locatie in Amsterdam. U kunt reizen vanaf Amsterdam RAI (bus 852) en Amsterdam Airport (bus 858)

Kan ik mijn GVB kaartje, I Amsterdam City Card of Amsterdam Region Travel Ticket gebruiken in de Keukenhof bus?

Met een Amsterdam Region Travel Ticket kunt u reizen met bus 852 (Amsterdam RAI), bus 858 (Schiphol), bus 850 (Haarlem Station) en bus 50 (Haarlem). Het is NIET mogelijk om met het GVB-ticket en de I Amsterdam City Card met de Keukenhof bus te reizen.

Is de Keukenhof bus toegankelijk voor passagiers in een rolstoel?

Ja, u kunt reizen met een rolstoel.

Zijn er andere manieren om naar Keukenhof te reizen?

Ja, er zijn vele manieren om naar Keukenhof Tuinen te reizen. Bekijk ons artikel over reisadvies naar Keukenhof voor meer opties.

Kan ik mijn bagage in de Keukenhof Express bus laten?

Nee, de Keukenhof bus is een gewone lijnbus, geen toeristenbus. Dat betekent dat de bus vertrekt zodra hij u naar Keukenhof brengt. U kunt uw bagage stallen bij de hoofdingang van Keukenhof Tuinen. U mag wel met bagage de bus in.

Kan ik mijn hond meenemen in de Express bus?

Ja, kleine honden zijn toegestaan in de Keukenhof Express. De hond moet wel aangelijnd zijn en mag geen zitplaats innemen. Kleine honden mogen gratis meereizen in de bus.

Kan ik met de Keukenhof bus reizen met een rolstoel of scootmobiel?

Een rolstoel is toegestaan in de bus. Er is een speciale ruimte in het centrale deel van de bus, genoeg voor 2 rolstoelen. Scootmobielen zijn echter niet toegestaan.

Kaart met alle Keukenhof bussen

Wilt u weten welke Keukenhof bus het beste bij u past? Kijk dan op de kaart hieronder met alle Keukenhof bussen en rondleidingen voor het tulpenseizoen 2024.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: