Tulip Experience Noordwijkerhout

Tulip Experience Amsterdam

Beleef het verhaal van de tulpen in deze nieuwe bloemenattractie in Nederland. Tulip Experience Amsterdam is opgezet door een grote bloembollenkweker om het verhaal achter de teelt van tulpenbollen te vertellen. Er is ook een reusachtige tulpen showtuin te bewonderen waar u de mooiste foto’s en video’s kunt maken. Tulip Experience Amsterdam ligt op ongeveer 2 kilometer van de Keukenhof Bloemenpark en is geopend van 21 maart tot 12 mei 2024

Tulip Experience Amsterdam

Ervaar wat er allemaal komt kijken bij het kweken en produceren van de iconische Nederlandse tulp! Bij Tulip Experience Amsterdam nemen ze u mee op een reis door de wondere wereld van de tulp en door het hele proces van de bloembollenhandel; van het planten tot het wereldwijd verschepen. Authentieke machines staan opgesteld om het verloop van de productie door de jaren heen uit te leggen. Een bezoek aan Tulip Experience Amsterdam is een reis voor zowel volwassenen als kinderen, met een leuke speurtocht voor kinderen!

Wat kunt u verwachten? Showtuin, museum en overdekte pluktuin

Tulip Experience Amsterdam

Na een bezoek aan het levendige museumgedeelte kunt u genieten van de showtuin buiten waar 1 miljoen tulpen (met meer dan 500 verschillende soorten uit onze eigen tulpenkwekerij!) staan te wachten om gefotografeerd te worden. Maak zoveel mogelijk prachtige foto’s in dit prachtige kleurenpalet, en alle tulpen komen van onze eigen tulpenkwekerij! Als u klaar bent met het verkennen van de prachtige showtuinen, kunt u uitrusten en een kopje koffie drinken onder het genot van echte Hollandse lekkernijen in onze koffiecorner. Ook kunt u in de authentieke filmzaal een film bekijken over de geschiedenis van de Bollenstreek. Daarna kunt u uw eigen bos tulpen plukken in de overdekte pluktuin en kunt u streekproducten kopen op de overdekte boerenmarkt. In de kunsthoek, vol kleurrijke tulpenschilderijen en -objecten, hebben we tulpenkunst te koop.

Openingstijden Tulip Experience Amsterdam

Tijdens het tulpenseizoen is The Tulip Experience elke dag geopend op de volgende openingstijden. Een bezoek aan Tulip Experience Amsterdam duurt ongeveer 60 – 75 minuten.

DagOpeningstijden
Maandag9.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag9.00 uur – 18.00 uur
Woensdag9.00 uur – 18.00 uur
Donderdag9.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag9.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag9.00 uur – 18.00 uur
Zondag9.00 uur – 18.00 uur

Toegansprijs Tulip Experience Amsterdam

Om de Tulip Experience te bezoeken moet u van tevoren online een ticket reserveren voor de dag en het tijdstip waarop u de tulpen wilt bezoeken. De ticketprijzen zijn inclusief een zelf geplukt bosje tulpen in de overdekte pluktuin. Komt u met de auto naar Tulip Experience Amsterdam, koop dan van tevoren online uw parkeerticket. Hieronder vindt u de toegangsprijzen voor het tulpenseizoen van 2024.

Tulip ExperiencePrijs
Volwassene (12+)€ 9,95Koop tickets
Kinderen (3-11)€ 6,95Koop tickets
Kinderen (0-2)Gratis
Parkeerkaart voor uw bezoekGratis
Dagtocht van Amsterdam naar Keukenhof en Tulip Experience€ 84,50Koop tickets

Reserveer uw bezoek

Reserveer eenvoudig uw bezoek via de kalender hieronder. Kies uw gewenste bezoekdag en reserveer direct.

Adres Tulip Experience Amsterdam

De Tulip Experience Amsterdam is gelegen in het bloemendorp Noordwijkerhout, op slechts 2 kilometer van de bloemenpark Keukenhof.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: