Tulip festival card 2022

Bezoek de tulpen in Nederland met de Tulip Festival Card

Tijdens het tulpenseizoen in Nederland is de Tulip Festival Card een ideale manier om van de tulpenvelden en de Keukenhof bloemenpark bij Amsterdam te genieten. De Tulip Festival Card combineert een dagkaart voor Keukenhof met een openbaar vervoerskaart waarmee u onbeperkt kunt reizen per trein, tram, bus, metro en veerboot in Amsterdam en de omliggende regio, inclusief de tulpenvelden. U ontvangt ook twee audiogidsen om te gebruiken in Amsterdam en bij de tulpenvelden en u kunt andere tours & tickets kopen met 10% korting.

Tulip Festival Card 2024

De Tulip Festival Card geeft u de volgende voordelen. Zie hieronder voor een gedetailleerde beschrijving van de voordelen.

  • Skip the line dagkaart voor Bloemenpark Keukenhof
  • Openbaar vervoer (bus, trein, metro en pont) in Amsterdam en de hele regio, Amsterdam Airport, Haarlem Stad, Zaanse Schans (Windmolens), Zandvoort strand en nog veel meer voor 1, 2 of 3 dagen.
  • Het is inclusief Keukenhof bus 858 (Schiphol Airport), 852 (RAI Station Amsterdam), 850 (Haarlem) en 854 (Leiden) waarmee u gemakkelijk naar Keukenhof en de tulpenvelden in Nederland kunt reizen. Voor de Keukenhof-bus hoeft u geen timeslot te kiezen.
  • Een gedetailleerde kaart met tips voor bezienswaardigheden in Amsterdam en de regio wordt bij uw ticket geleverd om u te inspireren.
  • Twee audiogidsen voor een bezoek aan Amsterdam en de tulpenvelden
  • 10% korting op andere tours & tickets in Nederland

Prijs Tulip Festival Card

Bij aanschaf van de Tulip Festival Card kiest u het aantal dagen dat u onbeperkt gebruik wilt maken van het openbaar vervoer in Amsterdam en regio. De Tulip Festival Card geeft u 1 dag toegang tot de Keukenhof Tuinen. U kiest die dag direct bij het bestellen van de Tulip Festival Card.

Openbaar vervoerVolwassene (18+)Kind (4-17)
1-dag€ 55,00€ 45,00Koop nu
2-dagen€ 66,00€ 57,00Koop nu
3-dagen€ 78,00€ 66,00Koop nu

Dagkaart voor Bloemenpark Keukenhof

Keukenhof Gardens
Inclusief een dagkaart voor bloemenpark Keukenhof

De Tulip Festival Card geeft u toegang op een dag naar keuze. U kiest een dag en tijdstip waarop u naar Keukenhof wilt en blijft zo lang in het bloemenpark als u wilt.

Onbeperkt openbaar vervoer in Amsterdam, Haarlem en op het platteland

Amsterdam Region Travel Ticket map
Onbeperkt reizen met het Amsterdam Region Travel Ticket

De Tulip Festival Card is inclusief het Amsterdam Region Travel Ticket waarmee u onbeperkt kunt reizen met de trein, tram, bus, metro en pont in Amsterdam en regio. Ook reist u gratis naar de tulpen met de Keukenhof bussen 852, 858, 850 en 854 (voor de Keukenhof bussen hoeft u geen tijdslot te kiezen). Met de onbeperkte OV-kaart kunt u ook reizen naar bijvoorbeeld Schiphol, de molens op de Zaanse Schans, de mooiste stad Haarlem, vissersdorp Volendam en het strand van Zandvoort.

Wilt u alleen het Amsterdam Region Travel Ticket kopen en geen toegang tot Keukenhof en de andere voordelen van de Tulip Festival Card? Koop dan hier het Regio Amsterdam Travel Ticket.

Digitale gidsen voor Amsterdam en Keukenhof

Tulip Festival Digital Guide

Als extra wordt de Tulip Festival Card geleverd met twee audiogidsen voor uw eigen mobiele telefoon. De ene bevat wandelingen en informatie in Amsterdam Stad en de andere bevat informatie over de tulpenvelden rond de Keukenhof Tuinen.

10% korting op andere tours & tickets

Bespaar 10% op uw volgende boeking! Zoek je iets anders dat je wilt bezoeken, pas dan de persoonlijke kortingscode toe die we je hebben gemaild. De korting geldt bijvoorbeeld voor het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Met de korting heb je de kosten van de Tulpenfestivalkaart snel terugverdiend.

FAQ Tulip Festival Card

Vanaf wanneer is de transportkaart geldig?

Het ticket is geldig vanaf het moment dat u voor het eerst incheckt tot 4 uur ‘s ochtends na de laatste geldigheidsdag (het ticket is 1, 2 of 3 dagen geldig, afhankelijk van de variant). De dag begint om middernacht.
Voorbeeld: Als u op woensdag om middernacht incheckt met uw 2-dagenkaart, is deze geldig tot 4 uur ‘s nachts op vrijdag. Maar als u op woensdag om 20.00 uur incheckt met uw 2-dagenpas, is deze ook geldig tot vrijdag 4.00 uur.

Wanneer kan ik de Keukenhof bezoeken?

In 2024 moet u uw dag en tijd van tevoren reserveren. Je kunt de dag en het tijdstip kiezen als je de Tulip Festival Card koopt. Dus ook met een 2 of 3 daagse kaart krijg je 1 dag toegang tot Keukenhof. De meerdagenkaart geldt alleen voor het openbaar vervoer in Amsterdam en regio. U kunt wel meer dan één dag met de Keukenhofbus (858,852,850 of 854) en bijvoorbeeld een extra dag de tulpenvelden bezichtigen.

Hoe werkt het met de Keukenhof Transfer?

Het Amsterdam Region Travel Ticket is een kaart die u kunt ophalen bij aankomst op Schiphol in de aankomsthal of in het centrum van Amsterdam. Deze kaart heeft een chip waarmee je in Amsterdam of rond Amsterdam kunt reizen. Tussen maart en mei kunt u met de kaart reizen van Amsterdam RAI (bus 852), Amsterdam Schiphol Airport (bus 858), Leiden (bus 854) of Haarlem (bus 850) naar de Keukenhof Tuinen. U hoeft geen tijdslot te kiezen voor de Keukenhof bussen als u reist met het Amsterdam Region Travel Ticket.

Waar haal ik de Travel Card op en hoe werkt het in Amsterdam?

De Travel Card kan worden opgehaald op verschillende locaties op Amsterdam Airport en Amsterdam Centraal Station. Op uw voucher staan meer instructies. In de kaart zit een chip die u kunt scannen als u het metrostation, de trein, de bus of de tram instapt.

Hoe kom ik van de luchthaven naar de stad met het Amsterdam Travel Region Ticket?

U kunt de kaart gebruiken voor alle treinen binnen de regio Amsterdam, wat betekent dat u de trein kunt nemen van Schiphol naar Amsterdam Centraal Station. En vanaf daar kunt u de tram of metro nemen naar uw accommodatie. U kunt ook reizen met de Airport Express Bus 397

Ik heb al een Keukenhof ticket kan ik ook tickets kopen voor alleen de bus?

Als u al een Keukenhof ticket heeft gekocht, kunt u ook apart het Amsterdam Region Travel Ticket kopen. Hiermee heeft u 1, 2 of 3 dagen toegang tot al het openbaar vervoer in Amsterdam en de regio, inclusief de Keukenhofbussen 858, 852, 850 en 854. U kunt dit ticket hier kopen.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: