fietstocht met gids

Keukenhof fietstocht langs de tulpenvelden met een lokale gids.

Met deze Keukenhof fietstocht met gids ontdekt u de tulpenvelden op z’n Hollands. Uw lokale gids zal u de mooiste tulpenvelden en monumenten laten zien voor de perfecte foto’s. De gids zal u ook meer vertellen over het gebied rondom tulpentuin Keukenhof en de teelt van tulpenbollen. Tijdens deze leuke fietstocht bezoekt u zelfs een echte tulpenkwekerij.

Ontdek de schoonheid rondom Keukenhof per fiets

Bike tour tulip fields Amsterdam
Begeleide fietstocht tulpenvelden buiten Keukenhof

De Bollenstreek is vooral bekend om het populaire bloemenpark Keukenhof in het voorjaar. Maar wist u dat de wereldberoemde tulpenvelden in Nederland geen deel uitmaken van Keukenhof? De bloemenvelden zijn in feite productievelden en eigendom van tulpenkwekers. U vindt de mooiste tulpenvelden dus niet in Keukenhof, maar buiten het bloemenpark. Met een begeleide fietstocht krijgt u de mooiste bloemenvelden te zien.

Tulpenfietstocht met gids

Tijdens de 2,5 uur durende fietstocht (inclusief huurfiets) fietst u samen met uw lokale gids tussen de 10 en 15 kilometer langs de tulpenvelden in Nederland. Tijdens de tour is er voldoende tijd om de mooiste foto’s te maken. Uw lokale gids weet waar de mooiste bloemenvelden in bloei staan en vertelt u alles over de tulpen en de Keukenhof.

Bij deze begeleide fietstocht is het gebruik van een huurfiets inbegrepen. Met deze comfortabele huurfietsen fietst u in een mum van tijd weg. De wegen in Nederland zijn goed begaanbaar en het landschap is vlak. Op de fiets geniet u van de stilte om u heen. Ook kunt u gemakkelijk stoppen om die ene mooie foto te maken. U kunt de fietstocht ook fietsen met uw eigen fiets.

Fietstocht met lokale gids

Ontdek de tulpenvelden met uw lokale gids

De bloei van de tulpenvelden is elke dag anders. De bloei is sterk afhankelijk van het weer, maar het kan ook zijn dat tulpenkwekers een bloeiend veld moeten afsnijden om de bloembollen sterker te maken. Een lokale gids weet precies waar de mooiste tulpenvelden zijn voor die perfecte selfie. De lokale gids vertelt ook meer over het ontstaan van de tulpenhandel in Nederland en de omgeving van Keukenhof.

Tijden van Keukenhof fietstochten

De fietstochten zijn elke dag beschikbaar tijdens het tulpenseizoen (24 maart tot 15 mei 2022). U kunt de fietstocht op twee verschillende tijdstippen beginnen. Uw lokale gids zal u opwachten bij het startpunt. Wanneer u uw tour boekt, moet u uw starttijd kiezen. Tijdens het tulpenseizoen zijn de starttijden:

FietstochtTijden
Ochtend fietstocht10:00 uur
tot 12:30 uur
Reserveer nu »
Middag fietstocht13:30 uur
tot 16:00 uur
Reserveer nu »

Prijs voor de begeleide fietstocht

De fietstocht met gids kost slechts € 37,50 per persoon en is inclusief een comfortabele huurfiets. Als u uw eigen fiets heeft, is de prijs € 32,50.

Inbegrepen bij de fietstocht:

  • Begeleide fietstocht (2,5 uur) langs de kleurrijke bloemenvelden buiten Keukenhof Tuinen.
  • Lokale Engels- en Nederlandstalige gids
  • Inclusief huurfiets en helm
  • Bezoek aan een echte tulpenbollenkwekerij
  • Hoor meer over de geschiedenis van de tulpen, Keukenhof en Lisse

Als u de fietstocht op een specifieke datum en tijd wilt rijden, raden wij u aan de fietstocht ruim van tevoren te reserveren. Er is een maximum aantal deelnemers per tour. (Er zijn geen kinderfietsen). Kinderzitjes achterop voor kinderen van 1 tot 6 jaar (9 – 22 kg) mogelijk op aanvraag na reservering,

FietstochtPrijs
Ochtend fietstocht 10.00€ 37,50Reserveer nu »
Middag fietstocht 13.30€ 37,50Reserveer nu »

You can see below whether there is still availability on the day and starting time of your choice.

Hoe komt u bij de startlocatie van de fietstocht?

De fietstochten starten elke dag vanaf Restaurant Lowietje in Lisse. Dit hotel ligt op slechts 400 meter van de ingang van Keukenhof. Komt u met de auto? Dan kunt u uw auto gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel. Reist u met het openbaar vervoer? Neem de speciale Keukenhof bussen en stap uit in de buurt van het vertrekpunt.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: