Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opbouwdagen Bloemencorso

april 17 @ 09:00 april 19 @ 13:00

opbouwdagen Bloemencorso
Opbouwdagen Bloemencorso

Kom en zie hoe het bloemencorso wordt gemaakt. In de drie dagen voor het bloemencorso worden de praalwagens “gestoken”, dat wil zeggen, bedekt en versierd met voorjaarsbloemen.

Reguliere Keukenhof tickets zijn uitverkocht voor 13 en 20 april. Combi bustickets en tours vanuit Amsterdam hebben nog wel beperkte beschikbaarheid op deze dagen. Bekijk de mogelijkheden om Keukenhof toch te bezoeken op uw uitverkochte datum/tijdstip.

Zie hoe het Bloemencorso wordt gemaakt tijdens de bouwdagen

Opbouwdagen Bloemencorso

Deze zogenaamde constructiedagen geven u een uniek kijkje achter de schermen van het grootste bloemencorso van Europa. Vele honderden vrijwilligers zullen dagenlang bezig zijn met het prikken of spelden van duizenden hyacinten, tulpen en narcissen op de praalwagens. Dit unieke evenement is te bewonderen in de hal van DeLeeuw Bloembollen in Sassenheim.

Openingstijden Bouwdagen 2024

De opbouwdagen zijn op de volgende dagen:

  • Woensdag 17 april – 9.00 – 22.00
  • Donderdag 18 april – 9.00 – 22.00 (Unieke dagtocht vanuit Amsterdam beschikbaar)
  • Vrijdag 19 april – 9.00 – 13.00

Prijs Opbouwdagen

In 2024 is er op donderdag 18 april een exclusieve dagtocht vanuit Amsterdam naar de bouwdagen van het Bloemencorso 2024. Tijdens deze tour reist u met een luxe touringcar naar de opbouwdagen en bezoekt u tulpenpark Keukenhof. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze tour dus reserveer op tijd!

Tour vanuit AmsterdamPrijs
Dagtocht vanuit Amsterdam
incl. opbouwdagen ticket & Keukenhof ticket
€ 89,50Koop tickets

Adres

  • DeLeeuw Flowerbulbs
  • Rijksstraatweg 52
  • 2171 AM Sassenheim (A44 exit no. 4)

In de directe omgeving van de locatie DeLeeuw Bloembollen zijn diverse parkeerplaatsen ingericht. Gebruik de navigatie tot aan de locatie en volg vanaf daar de aanwijzingen van de verkeersregelaars. De locatie is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk op www.9292.nl voor de actuele planning van het openbaar vervoer, haltes en looproutes.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie:

€89,50