Fietverhuur Keukenhof

Huur een fiets bij Keukenhof en ontdek de mooiste bloemenvelden

Een bezoek aan tulpenpark Keukenhof is niet compleet zonder een route langs de mooiste tulpenvelden van Nederland. Sightseeing in Holland doe je natuurlijk het beste op de fiets. Met een huurfiets van Keukenhof kun je optimaal genieten van de bloemenvelden. Het is ook de perfecte manier om naar andere bloemenattracties en tulpentuinen te gaan zoals Tulpenboerderij De Tulperij, Tulip Experience Amsterdam en The Tulip Barn.

Huur een fiets bij tulpenpark Keukenhof

Natuurlijk kun je met je eigen fiets van de bloemenvelden genieten. Maar als je geen zin hebt om je eigen fiets mee te nemen, kun je ook een fiets huren in de buurt van Keukenhof. Op de parkeerplaats bij de hoofdingang van Keukenhof kun je van 21 maart tot 12 mei 2024 een fiets huren. Voor slechts € 11,00 huur je een fiets voor 3 uur en kun je een fietsroute fietsen.

Fietsroutes langs de tulpen

Met je Keukenhof huurfiets krijg je ook vier duidelijke fietsroutes langs de bloemenvelden. De routes gaan langs de mooiste bloemenvelden en tulpenattracties. Je fietst dus niet door tulpenpark Keukenhof. Het bloemenpark is alleen om te wandelen.

Keukenhof fietstour met lokale gids

Tulip Bike Experience
Fietsverhuur bij Keukenhof

Wil je een lokale gids die met je mee fietst en je laat zien waar de bloemenvelden het mooist bloeien? Boek dan een Keukenhof fietstour met gids. Elke dag vertrekken er fietstochten vanaf Keukenhof waarbij een lokale gids je de mooiste bloemenvelden laat zien. Je bezoekt ook een prachtige tulpen showtuin en leert alles over tulpen in Nederland.

Let op! De fietstochten vertrekken twee keer per dag en hebben een maximum aantal deelnemers. Als je mee wilt met een fietstour, zorg er dan voor dat je op tijd boekt. Een fietstour met gids kost € 47,50 inclusief fietshuur, flesje water, een stroopwafel en entree tot Tulip Experience Amsterdam.

Prijzen huurfiets Keukenhof 2024

Hieronder staan de prijzen voor het seizoen 2024. Als je ook tulpenpark Keukenhof wilt bezoeken, moet je een ticket voor Keukenhof kopen.

Fietsverhuur KeukenhofPrijs 3 uurPrijs hele dag
City bike€ 11,00€ 16,00Reserveer
Tandem bike€ 25,00€ 30,00Reserveer
Adult – Child tandem€ 25,00€ 30,00Reserveer
Cargo bike€ 25,00€ 30,00Reserveer
Guided bike tour
+ including rental bike
+ Entrance Tulip Experience
€ 47,50Reserveer

Reis je met een groep. Je kunt tot 200 fietsen reserveren met de online booking tool.

Keukenhof fietsverhuur heeft geen elektrische fietsen. Wil je een elektrische fiets huren, kijk dan bij Fietsverhuur Lisse.

Openingstijden Fietsverhuur Keukenhof

De meeste fietsverhuurbedrijven zijn geopend tijdens de openingstijden van Keukenhof. De algemene tijden staan hieronder aangegeven.

  • Maandag – 9:30 tot 19:00 uur
  • Dinsdag – 9:30 am to 7:00 pm
  • Woensdag – 9:30 am to 7:00 pm
  • Donderdag – 9:30 am to 7:00 pm
  • Vrijdag – 9:30 am to 7:00 pm
  • Zaterdag – 9:30 am to 7:00 pm
  • Zondag – 9:30 am to 7:00 pm

Locatie fietsverhuur Keukenhof

Alle fietsverhuurbedrijven bevinden zich in de buurt van Keukenhof. Keukenhof Fietsverhuur bevindt zich bij de hoofdingang. Het bevindt zich bij de parkeerplaats. Als u met de auto komt, zie dan het navigatieadres hieronder. U kunt uw € 10,00 parkeerkaart bij uw Keukenhof tickets bestellen. Als u met het openbaar vervoer reist, neem dan een van de speciale Keukenhof bussen.

HuurfietsenAdres
Fietsverhuur KeukenhofStationsweg 166A – Lisse

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: