Hoe kan je de tulpen bezoeken als Keukenhof is uitverkocht?

Elk Tulpenseizoen, zijn er dagen dat de kaartjes voor Tulpenpark Keukenhof uitverkocht zijn. Het kan zijn dat je gewenste tijdslot of dat de hele dag is uitverkocht. Op deze pagina vind je verschillende tips en mogelijkheden om de Keukenhof toch te bezoeken op jouw uitverkochte dag of tijdstip.

Reguliere Keukenhof tickets zijn uitverkocht op verschillende dagen en tijdstippen. Combi bustickets en tours vanuit Amsterdam hebben nog wel beperkte beschikbaarheid op deze dagen. Bekijk de mogelijkheden om Keukenhof toch te bezoeken op uw uitverkochte datum/tijdstip.

Hoe vaak is Keukenhof uitverkocht?

Omdat Tulpenpark Keukenhof werkt met dagkaarten met een aankomsttijd, komt het regelmatig voor dat het bloemenpark ruim van tevoren is uitverkocht. Vooral tijdens het paasweekend, het bloemencorso en tijdens de piekbloei zijn tickets moeilijker te krijgen.

Kun je Keukenhof nog bezoeken als het is uitverkocht?

Ja, als Keukenhof tickets zijn uitverkocht is het vaak nog steeds mogelijk om aan tickets voor het bloemenpark te komen. Dit komt omdat er verschillende soorten tickets te koop zijn. De eerste tip wanneer een parkdag is uitverkocht, is om te kijken of er nog beschikbaarheid is met een van de andere tickettypes. Hieronder staan de drie beschikbare tickettypen voor Keukenhof Tuinen. Als een tickettype is uitverkocht, kijk dan bij de andere tickettypes of er nog beschikbaarheid is.

Reguliere Keukenhof tickets zijn voor mensen die met eigen vervoer (auto, fiets, taxi) naar Keukenhof reizen. Deze tickets zijn meestal als eerste uitverkocht. Hieronder vindt u de actuele beschikbaarheid van deze Keukenhof tickets. Zijn de tickets beschikbaar? Dan kunt u ze eenvoudig reserveren.

De tweede optie is alleen beschikbaar vanuit Amsterdam en is de Keukenhof pendelbus. Met deze bus shuttle reis je vanaf This is Holland (achter Amsterdam Centraal) met een vaste vertrektijd voor de bus. Je kunt dan zo lang als je wilt in Keukenhof en de tulpenvelden blijven. In feite kun je zelf bepalen hoe laat je de pendelbus terug naar Amsterdam neemt. De laatste bus terug naar Amsterdam rijdt rond 18.30 uur.

Speciale Keukenhof openbaar vervoer bussen rijden met hoge frequentie tussen verschillende treinstations (Amsterdam RAI, Amsterdam Airport, Leiden en Haarlem) en Keukenhof. Met een combiticket reis je heen en weer met deze bus en heb je toegang tot Keukenhof. Je kiest een tijdslot voor de bus en hoeft geen tijdslot te kiezen voor toegang tot Keukenhof Gardens.

Je kunt deze Keukenhof tickets ook gebruiken als je geen gebruik maakt van het openbaar vervoer. Dit Keukenhof ticket is de hele dag geldig, dus je hebt geen vaste tijden om de tuinen te betreden.

Controleer de beschikbaarheid van de combitickets voor de onderstaande vertreklocaties.

Wat kan ik doen als alle Keukenhof tickets zijn uitverkocht?

Als alle drie de tickettypen zijn uitverkocht, is een andere optie om regelmatig te controleren of er nieuwe tickets beschikbaar zijn. Iemand kan immers zijn tickets annuleren. Deze tickets komen dan alsnog beschikbaar. Dit is ook direct zichtbaar in de beschikbaarheidskalenders hierboven.

Kun je de tulpenvelden bezoeken zonder Keukenhof ticket?

Ja, als Keukenhof helemaal uitverkocht is, kun je nog steeds naar de tulpenvelden. Houd er wel rekening mee dat het op uitverkochte dagen erg druk is in en rond Keukenhof.

Reist u met de auto?

Als je met de auto komt, raden we je aan een fiets te huren bij fietsverhuur Noordwijkerhout. Deze locatie is iets rustiger en heeft vaak nog huurfietsen beschikbaar als andere locaties zijn uitverkocht. Vanaf deze locatie fiets je snel naar de tulpenvelden.

Reist u met het openbaar vervoer?

Je kunt altijd een van de Keukenhof openbaar vervoer bussen nemen. Op drukke dagen kunnen de bussen echter erg druk zijn. Als je geen combiticket meer kunt kopen, kun je altijd nog een Amsterdam & Regio Travel Ticket kopen. Met dit reisticket kun je 1, 2 of 3 dagen reizen met al het openbaar vervoer in Amsterdam en de regio. Inclusief de Keukenhof bussen vanaf RAI Amsterdam, Amsterdam Airport Schiphol en Haarlem. Je kunt hier deze reiskaart kopen.

Houd er rekening mee dat je voor een bezoek aan de tulpenvelden het beste per (huur)fiets kunt reizen. Fietsen zijn te huur bij de hoofdingang van Keukenhof (zelfs zonder Keukenhof ticket). Op drukke dagen zijn deze huurfietsen online snel uitverkocht. Op locatie kun je ook zonder reservering een fiets huren. We raden wel aan om je huurfiets vroeg op te halen.

Kun je het bloemencorso bezoeken zonder Keukenhof?

Ja, op de dag van het bloemencorso, in 2024 op zaterdag 20 april, is Keukenhof al uitverkocht voor losse kaartjes. Toch kun je gewoon naar het bloemencorso kijken. Dat komt omdat het bloemencorso op zaterdagmiddag rond 15.45 langskomt op de openbare weg bij Keukenhof.

Kan ik een van de andere tulpenattracties bezoeken als Keukenhof is uitverkocht?

Ja, als Keukenhof is uitverkocht, kun je zeker proberen om een van de andere tulpen showtuinen te bezoeken. Deze andere tulpen showtuinen zijn meestal kleinschaliger en iets minder druk.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: