bloeiverwachting

Bloeiverwachting voor de Nederlandse tulpenvelden in 2022

Wil jij in het voorjaar van 2022 de tulpenvelden in Nederland bewonderen? Bekijk dan hieronder onze bloeiverwachting. Vanaf maart 2022 geven we elke week een nieuwe update over de bloeiverwachting voor de voorjaarsbloemen.

Bloeiende bloemen op de bloemenvelden

Met onze Bloeiverwachting houden wij u op de hoogte van de groei van de bloemenvelden in Nederland. Wij zijn gevestigd in het midden van de Bollenstreek (bloemenstreek), vlakbij de Bloemenpark Keukenhof bij Amsterdam. We zien de bloemenvelden elke dag, dus we zullen u op de hoogte houden met onze voorspelling voor de bloei van de velden in het 2022 tulpen seizoen.

Elk jaar beginnen we begin maart met onze wekelijkse Bloeiverwachting om u te vertellen hoe het staat met de bloei van de bloemenvelden in Nederland.

Elke Bloeiverwachting bevat een actuele stand van de bloei van de bloemenvelden en de verwachting voor de komende week. We geven u een update over de weersvoorspellingen en we besteden ook aandacht aan de beste bloemenevenementen die de komende week plaatsvinden.

De bloei van de bloemen bij Bloemenpark Keukenhof

Tulpen in bloei in Keukenhof

In onze wekelijkse Bloeiverwachting geven wij u ook een update over de bloei van de bloemen in Keukenhof Bloemenpark. De voorjaarsbloemen in Keukenhof Tuinen zijn zo geplant dat ze het hele seizoen door bloeien. Het bloemenpark is elke dag anders. In onze Bloemenvoorspelling kunt u lezen wat u de komende week in Keukenhof kunt verwachten. U kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram

Gratis nieuwsbrief (in het engels)

Blijf op de hoogte door u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief. Wij sturen maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de leukste evenementen in Nederland en updates over het voorjaarsseizoen 2022. Van begin maart tot 15 mei sturen we de wekelijkse Flower Forecast in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in. We hebben ook een Facebook en Instagram account waar we foto’s, video’s en nog veel meer delen over de bloemen in Nederland.

2022 Bloeiverwachting

Wij starten onze bloemenprognoses in maart 2022. Volg ons op Facebook en Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Bekijk de actuele bloei op de Flower Map

Wij doen ook mee aan de Flower Map. Deze handige Google maps tool laat u precies zien waar de bloeiende bloemenvelden te vinden zijn. Ook de Flower Map wordt vanaf 3 maart 2022 elke week geactualiseerd. Wij zullen de Flower Map opnemen bij onze Flower Forecast in 2022. 

Populaire links

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: