helikopter rondvluchten tulpenvelden amsterdam

Helikoptervluchten boven de tulpenvelden van Keukenhof bij Amsterdam

Helikoptervluchten zijn in april 2021 slechts 6 dagen beschikbaar. Het is jouw unieke kans om boven de bloemenvelden in Nederland te vliegen en de gekleurde bloemenvelden in vogelvlucht te zien. Dit is de ultieme sightseeing-ervaring tijdens het Tulip Festival in Nederland

Alle helikoptervluchten voor 2021 zijn geannuleerd ivm de corona maatregelen van de Nederlandse overheid. Wij verwachten in mei de vluchtdagen voor 2021 bekend te kunnen maken.

Sightseeing als een VIP

helicopter tulip fields Amsterdam
Uitzicht vanuit helikopter boven tulpenvelden bij Amsterdam

Deze spectaculaire ervaring is slechts 6 dagen beschikbaar in april 2021. De helikopter vertrekt vanaf een locatie dichtbij de Keukenhof Tulpentuinen midden in het bloemenveld. Er is een beperkt aantal vluchten en stoelen, dus boek op tijd je vlucht!

Helikoptervluchtdata 2021

De rondvluchten zijn beschikbaar op de volgende dagen in april:

Vluchtdata in 2021
Zaterdag 3 april (paasweekend)Geannuleerd
Zondag 4 april (paasweekend)Geannuleerd
Zaterdag 10 aprilGeannuleerd
Zaterdag 17 april (Bloemencorso)Geannuleerd
Zondag 18 aprilGeannuleerd
Zaterdag 24 aprilGeannuleerd

Vertrektijd: U ontvangt de bevestiging van uw exacte vertrektijd 1 dag voor vertrek. Heeft u een voorkeurstijdstip stuur ons dan na het boeken van uw vlucht een bericht via onze contactpagina.

Boek je helikoptervlucht voor 2021

De helikopter is geschikt voor 4 personen. Drie aan de achterkant en één aan de voorkant. De prijzen zijn per persoon. Alle vluchten volgen het COVID-19-veiligheidsprotocol.

Deze prijs voor de spectaculaire helikoptervlucht:

10 minuten rondvlucht€ 129,00Boek nu »
15 minuten rondvlucht€ 173,50Boek nu »
30 minuten PRIVE rondvlucht€ 1548,00Boek nu »

Reis naar de vertreklocatie van de helikopter

De vluchtlocatie is dichtbij Keukenhof Gardens, maar meestal slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is aan te raden om met een taxi, (huur) auto of Keukenhof huurfiets naar de helikopterlocatie te gaan.

Populaire links

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie:

De vluchtlocatie is dichtbij Keukenhof Gardens, maar meestal slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is aan te raden om met een taxi, (huur) auto of Keukenhof huurfiets naar de helikopterlocatie te gaan.