helikopter rondvluchten tulpenvelden amsterdam

Helikoptervluchten boven de tulpenvelden van Keukenhof bij Amsterdam

Met deze spectaculaire helikoptervlucht boven de tulpenvelden bij bloemenpark Keukenhof kunt u echt genieten van het spectaculaire uitzicht over de tulpenvelden in Nederland. De helikoptervlucht is exclusief beschikbaar tijdens slechts 6 vliegdagen in april 2024. Dit is de ultieme sightseeing ervaring tijdens het tulpenseizoen in Nederland.

Bekijk de Nederlandse tulpenvelden vanuit de lucht

helicopter tulip fields Amsterdam
Uitzicht vanuit helikopter boven tulpenvelden bij Amsterdam

Deze spectaculaire ervaring is slechts 6 dagen beschikbaar in april 2024. De helikopter vertrekt vanaf een locatie dichtbij de bloemenpark Keukenhof midden in het bloemenveld. Er is een beperkt aantal vluchten en stoelen, dus boek op tijd je vlucht!

Helikoptervluchten 2024

De rondvluchten zijn beschikbaar op de volgende dagen in april:

Vluchtdata in 2024
Zaterdag 6 aprilReserveer je vlucht
Zaterdag 13 aprilReserveer je vlucht
Vrijdag 19 april (Bloemencorso)Reserveer je vlucht
Zaterdag 20 april (Bloemencorso)Reserveer je vlucht
Zondag 21 april (Bloemencorso)Reserveer je vlucht
Vrijdag 26 aprilReserveer je vlucht

Boek je helikoptervlucht voor 2023

De helikopter is geschikt voor 4 personen. Drie aan de achterkant en één aan de voorkant. De prijzen zijn per persoon. Alle vluchten volgen het COVID-19-veiligheidsprotocol.

Deze helikoptervlucht is snel uitverkocht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per vluchtdag.

Deze prijs voor de spectaculaire helikoptervlucht:

HelikoptervluchtPrijs
10 minuten rondvlucht€ 159,00Reserveer
15 minuten rondvlucht€ 235,00Reserveer
30 minuten PRIVE rondvlucht€ 1.512,00Uitverkocht

Vertrektijd: De bevestiging van je exacte vertrektijd ontvang je 1 dag voor vertrek. Tijdens het boeken kun je een voorkeur aangeven voor een ochtendvlucht (9.30 – 13.00 uur) of een middagvlucht (13.30 – 17.00 uur).

Als je een speciale voorkeurstijd hebt, stuur ons dan een bericht op helicopter@tulipfestivalamsterdam.com nadat je je helikoptervlucht hebt geboekt. Vergeet niet je boekingsnummer in je e-mail te vermelden.

Beschikbaarheid van helikopter tours

De helikoptervluchten over de tulpenvelden van de Keukenhof zijn elk voorjaar erg populair. De vluchten moeten vooraf worden geboekt. Hieronder kunt u eenvoudig zien op welke dagen er nog vluchten beschikbaar zijn. Wilt u op een specifieke dag vliegen? Boek dan tijdig uw vlucht. Dat kan door de dag van uw keuze te selecteren en direct uw vlucht te boeken.

Reis naar de vertreklocatie van de helikopter

De vluchtlocatie is dichtbij Keukenhof Gardens, maar meestal slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is aan te raden om met een taxi, (huur) auto of Keukenhof huurfiets naar de helikopterlocatie te gaan.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: