Bloemencorso FAQ

Bloemencorso FAQ

Heb je een vraag over de Bloemencorso in Nederland? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina hieronder. Als u uw vraag of antwoord niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via onze contact pagina. We beantwoorden je vraag graag.

Reguliere Keukenhof tickets zijn uitverkocht voor 13 en 20 april. Combi bustickets en tours vanuit Amsterdam hebben nog wel beperkte beschikbaarheid op deze dagen. Bekijk de mogelijkheden om Keukenhof toch te bezoeken op uw uitverkochte datum/tijdstip.

FAQ voor Bloemencorso

Wanneer is het bloemencorso in Nederland?

Elk voorjaar is het Bloemencorso het hoogtepunt van het tulpenseizoen. Een optocht met veel praalwagens, muziekkorpsen en veel bloemen. Het bloemencorso vindt elk jaar op een andere dag plaats. Het Bloemencorso in 2024 wordt gehouden op zaterdag 20 april. Meer informatie over het Bloemencorso

Wat is de route van het Bloemencorso?

Het Bloemencorso loopt maar liefst 40 kilometer van Noordwijk Beach naar Haarlem. Bekijk de route van het Bloemencorso

Moet ik kaartjes kopen voor het Bloemencorso?

Nee, het bloemencorso is gratis te bekijken vanaf de kant van de weg. Maar als je het corso comfortabel wilt bekijken met faciliteiten zoals toiletten en catering, kun je een stand reserveren. Kijk hier voor de prijzen van de stands.

Kan ik het Bloemencorso vanaf een tribune bekijken?

Ja, er zijn verschillende tribunes langs de Flower Parade route waarvoor je een tribune kunt reserveren. Bekijk alle informatie op de Bloemencorso tribunekaarten.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: