Keukenhof FAQ

Veelgestelde vragen Keukenhof

Heb je een vraag over Tulpenpark Keukenhof? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina hieronder. Als u uw vraag of antwoord niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij beantwoorden uw vraag graag.

Algemene vragen over Tulpenpark Keukenhof

Is Keukenhof het hele jaar geopend?

Nee, Keukenhof is maar 2 maanden open in het voorjaar. In 2024 gaat het bloemenpark open op donderdag 21 maart en de laatste openingsdag is zondag 12 mei.

When are the Keukenhof Gardens open?

De Keukenhof Tuinen zijn elk jaar maar 2 maanden geopend in de lente. Van eind maart tot begin mei. In 2024 opent Keukenhof haar deuren van donderdag 21 maart tot en met zondag 12 mei.
Tijdens de openingsperiode is het tulpenpark elke dag geopend van 08:00 tot 19:30 uur.

Is Keukenhof Gardens open op zon- en feestdagen?

Ja, het bloemenpark is elke dag geopend tijdens de openingsperiode van 21 maart tot 12 mei. Dus ook op zon- en feestdagen.

Wat is de beste tijd om Keukenhof te bezoeken?

Wil je in alle rust genieten van het bloemenpark? Dan adviseren wij om het park voor 11:00 uur of na 15:00 uur te bezoeken. Het is dan vaak veel minder druk en je maakt ook de mooiste foto’s met een ochtend- of avondzonnetje. Rustige dagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Wanneer bloeien de tulpen het mooist in Keukenhof?

De bloemen in Keukenhof zijn sterk afhankelijk van het weer. Tijdens het planten worden krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen geplant om aan het begin van het seizoen te bloeien. Andere bloemen bloeien later in het seizoen, zoals de (grotere) tulpen. De paviljoens hebben intrigerende bloemenshows van de eerste tot de laatste dag van de opening. Volg de bloei met onze gratis Bloemenvoorspellingen

Hoeveel tijd kost een bezoek aan de Keukenhof?

Natuurlijk kun je een hele dag genieten van al het moois, maar gemiddeld duurt een bezoek aan de bloementuinen zo’n 2 tot 4 uur. We raden aan om naast Keukenhof ook de bloemenvelden te bewonderen. Dit duurt vaak ook 2 tot 4 uur. Meer over het bezichtigen van de bloemenvelden.

Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Dat is natuurlijk geen probleem. Er is een picknickweide en er staan verschillende bankjes in het park waar je kunt gaan zitten om te eten. Het is echter verboden om je eigen eten mee te nemen in de restaurants.

Mag ik in het park fietsen?

Nee, Keukenhof is een echt voetgangerspark. Je kunt wel fietsen huren op de parkeerplaats bij de hoofdingang om de omgeving te verkennen. Meer over fietsen huren op Keukenhof.

Zijn honden toegestaan in het park?

Honden zijn toegestaan in Keukenhof zolang ze zijn aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan in de paviljoens of restaurants met uitzondering van geleidehonden. Hondenpoepzakjes zijn gratis verkrijgbaar bij de kaartjesverkopers.

Wanneer is het Bloemencorso in 2024?

Het Bloemencorso 2024 vindt plaats op zaterdag 20 april. Bekijk onze informatie over het Bloemencorso.

Kan ik door de bloemenvelden bij Keukenhof wandelen?

Nee, dat is niet toegestaan omdat dit land eigendom is van bloembollentelers. Je kunt wel foto’s maken vanaf de kant van de weg of langs de velden.

Is Keukenhof Tuinen rolstoelvriendelijk?

De tuinen zijn uitstekend toegankelijk voor (elektrische) rolstoelen en er zijn voldoende invalidentoiletten. Je kunt een rolstoel huren voor slechts €5,00. Deze moet wel van tevoren worden gereserveerd. Je kunt een rolstoel reserveren hier.

Alleen rolstoelen, Zimmer-frames, kinderwagens of buggy’s zijn toegestaan in het park. Andere vervoersmiddelen zijn niet toegestaan.

Hoe zal COVID-19 (coronavirus) de Keukenhof Tuinen in 2024 beïnvloeden?

In Nederland zijn de coronamaatregelen allemaal afgeschaft. De Keukenhof hanteert echter wel een maximum aantal personen per dag en werkt met tijdsloten voor toegang. Alle evenementen en rondleidingen in en rond het bloemenpark gaan gewoon door.

Vragen over tickets voor Tulpenpark Keukenhof

Waar kan ik kaarten kopen voor Keukenhof 2024?

Tickets voor Keukenhof zijn online verkrijgbaar. Tickets worden verkocht voor een specifieke bezoekdag en aankomsttijd. Als je online bestelt kun je de tickets laten zien op je smartphone zodat je je tickets niet hoeft uit te printen. Bekijk alle beschikbare tickets en tours voor een bezoek aan Keukenhof

Hoeveel kost een bezoek aan Keukenhof?

Een normaal ticket voor Keukenhof 2024 kost € 20,00 voor een volwassene. Bekijk alle prijzen voor Keukenhof 2024.

Kan ik Keukenhof verlaten en op dezelfde dag weer naar binnen gaan?

Nee, in 2024 is het helaas niet mogelijk om een stempel te halen en later terug te gaan naar het bloemenpark. De enige uitzondering is de bloemencorso dag. Je kunt dan het bloemencorso bekijken en later terugkeren naar Keukenhof.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik niet naar Keukenhof kan komen?

Ja, de meeste Keukenhof tickets gekocht via onze ticketshop kunnen tot 96 uur voor je bezoek worden geannuleerd. Bekijk de voorwaarde per ticket.

Kan mijn Keukenhof ticket gescand worden vanaf mijn smartphone?

Ja, toegangskaarten kunnen gewoon worden gescand vanaf uw mobiele telefoon. Je hoeft je tickets niet uit te printen.

Hoe lang is mijn Keukenhof ticket geldig?

Een Keukenhof ticket is geldig voor een specifieke dag waarvoor je je ticket hebt gekocht. U kunt 30 minuten voor en na uw tijdslot het park in. Als je te laat komt, laat het ons dan weten bij de ingang van het bloemenpark.

Vragen over services van Tulpenpark Keukenhof

Kan ik mijn elektrische auto en fiets opladen in het park?

Ja. Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn beschikbaar op de parkeerplaats bij de hoofdingang. Je kunt de verkeersregelaar vragen waar ze zijn als je het terrein oprijdt. De oplaadpunten voor elektrische fietsen vind je zowel bij de Hoofdingang als bij Ingang Extra.

Waar kan ik mijn fiets parkeren op Keukenhof?

Er zijn fietsenstallingen bij beide ingangen van het park. Je kunt je fiets daar gratis stallen.

Kan ik mijn bagage ergens op Keukenhof opslaan?

Het bloemenpark ligt dicht bij Amsterdam Airport Schiphol en veel bezoekers komen direct van het vliegveld of gaan erheen na een bezoek aan de tuinen. Je kunt je bagage achterlaten in het bagagedepot terwijl je Keukenhof verkent. Kleinere bagagestukken kunnen worden opgeslagen in kluisjes (€2 munt vereist). Grotere stukken kunnen worden afgegeven in het beveiligde depot.

Kan ik een rolstoel huren bij Keukenhof?

Er zijn rolstoelen te huur voor € 5,00 per dag bij Keukenhof. Je kunt een rolstoel reserveren tot uiterlijk de dag voor je bezoek om 17:00 uur. Er zijn een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en daarom raden wij u aan er z.s.m. een te reserveren. Reserveer hier uw rolstoel.

Kan ik een fiets huren bij Keukenhof?

Op de parkeerplaats naast de hoofdingang kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen. Meer informatie over Fietsverhuur Keukenhof

Heeft Keukenhof restaurants?

Er zijn een aantal eetgelegenheden in het park. De verschillende restaurants hebben allemaal een eigen thema. Zo kun je er poffertjes eten, is er een Italiaans en een Aziatisch restaurant. Verspreid over het park vind je ook een aantal mobiele eetgelegenheden met bijvoorbeeld aardbeien, haring of hotdogs.

Kunnen we op de parkeerplaats overnachten in onze camper?

Een camper kan op de parkeerplaats blijven staan voor € 10,- maar het is niet mogelijk om te overnachten omdat de parkeerplaats elke dag om 19:30 wordt gesloten.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: