taxi transfer Keukenhof Amsterdam

Taxitransfer naar Keukenhof en tulpenvelden

De unieke Tulip Festival Taxi Transfer service is de meest comfortabele en stressvrije manier om van jouw locatie in Amsterdam naar Tulpenpark Keukenhof en de tulpenvelden in Nederland te reizen. Je privéchauffeur haalt je op van je hotel of Schiphol Airport en brengt je veilig naar de mooiste bloemenvelden in de buurt van Amsterdam. Je wordt naar de Keukenhof Tuinen gebracht, maar je kunt er ook voor kiezen om naar een van de startlocaties van de sightseeing tours langs de tulpenvelden te reizen.

De voordelen van een Tulip Festival Taxi Transfer

Wil je op een makkelijke en stressvrije manier van Amsterdam Airport of je hotel in Amsterdam naar de Keukenhof Tuinen en de tulpenvelden reizen? Dan is de Tulip Festival Taxi Transfer de ideale manier van reizen. Een van de professionele chauffeurs haalt je persoonlijk op bij je hotel of op Schiphol. Vervolgens brengt de chauffeur je snel en veilig naar de Keukenhof Tuinen en de tulpenvelden bij Amsterdam.

  • Stressvrije manier om naar de Keukenhof Tuinen en de tulpenvelden te reizen
  • Professionele en betrouwbare chauffeurs
  • Veilige en comfortabele voertuigen
  • Geschatte reistijd tussen 20 en 45 minuten
  • Plan je Tulip Taxi Transfer 75 minuten voor je Keukenhof of sightseeing tour tijdstip
  • Je kunt je eigen vervoer kiezen voor de terugreis. Met een Keukenhof bus of taxi op de locatie.
  • Eenvoudig te boeken

De opstapplaatsen voor uw Keukenhof taxitransfer

Je kiest zelf je opstapplaats wanneer je je Tulip Festival Taxi Transfer boekt. Dit kan Amsterdam Airport Schiphol zijn of je hotel in Amsterdam of Zaandam. Je chauffeur haalt je dan op de afgesproken locatie op.

Tulip festival Hotel Ophaal Service

De taxitransfer haalt je op bij je hotel in Amsterdam. Voer de adressen van je ophaal- en inleverlocatie in bij stap 3 van het boekingsproces. Je chauffeur haalt je op de afgesproken locatie op. Deze hotel transferservice is beschikbaar voor hotels binnen de ring van Amsterdam en in Zaandam.

Tulip festival Luchthaven Ophaal Service

De taxitransfer haalt je op bij Amsterdam Airport Schiphol. Voer de adressen van je ophaal- en inleverlocaties in stap 3 van het boekingsproces in. Je chauffeur haalt je op de afgesproken locatie op. Geef indien van toepassing ook je aankomsttijd en vluchtnummer op.

Afzetlocaties voor jouw Tulpenfestival Taxi Transfer

Met de Tulip Festival Taxi Transfer reis je gemakkelijk van Amsterdam, Schiphol Airport of Zaandam naar Keukenhof Tuinen en de verschillende Sightseeing tours en bloemenattracties op de tulpenvelden. Vul je gewenste afhaallocatie in bij stap 3 van het boekingsproces. Hieronder vind je de adressen van de meest voorkomende drop-off locaties.

De terugreis naar Amsterdam

De Tulip Festival Taxi Transfer kan geboekt worden voor zowel de heen- als de terugreis. Dit geeft je volledige vrijheid voor de tijd die je wilt besteden in Keukenhof en de tulpenvelden. Bij Keukenhof Tuinen kunt u een taxi nemen vanaf de taxistandplaats of terugreizen met Keukenhof bus 852 naar RAI Amsterdam of Keukenhof bus 858 naar Amsterdam Airport.

Prijzen en beschikbaarheid voor de Keukenhof taxitransfer

De Tulip Festival Taxi Transfer prijs is per auto. Een auto (sedan) kan maximaal 3 personen vervoeren en een minibus maximaal 7 personen. Dit is inclusief bagage. Als je met meer mensen bent kun je gemakkelijk meerdere taxi’s boeken. Houd er rekening mee dat toegang tot de Keukenhof of sightseeing tours NIET bij de prijs zijn inbegrepen. Bekijk de taxitransfer prijzen en beschikbaarheid hieronder en boek direct je privétransfer.

Soort Taxi TransferPrijs
Sedan (max. 3 personen en bagage)€ 96,00Reserveer
Minibus (max. 7 personen en bagage)€ 136,00Reserveer
Taxitransfer + Keukenhof ticketvanaf € 116,00Reserveer

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: