Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tulpen Festival in Amsterdam

1 april 2022 @ 08:00 30 april 2022 @ 17:00

Tulpen festival in Amsterdam
Tulpen festival in Amsterdam

De maand april staat in Amsterdam in het teken van het Nederlandse icoon: De Tulp. Door heel de stad zijn bloeiende tulpen te bewonderen en uiteraard bloeien de tulpenvelden ten zuiden van Amsterdam en is Bloemenpark Keukenhof geopend. Lees hieronder alles over het Tulpen Festival in Amsterdam.

Tulpen in Amsterdam

Tijdens het Tulp Festival kunt u op 85 locaties in Amsterdam bloeiende tulpen zien. In de tuinen van de Amsterdamse musea en hotels, en bij markante gebouwen in het centrum van de stad en in verschillende stadsdelen van Amsterdam. Alle tentoonstellingen in de openbare ruimte zijn gratis te bezoeken, voor sommige museumtuinen gelden normale toegangsprijzen.

Tijdens het Tulp Festival kunt u overal in Amsterdam genieten van de prachtige tulpenbloemen. Het is een geweldige manier om de lente in je leven te verwelkomen. Je kunt de locaties bekijken op de website van het Tulp Festival.

Tulpenvelden bij Amsterdam

Naast de tulpen in Amsterdam staan in de maand april ook de tulpenvelden bij Amsterdam in bloei. De bloeiende tulpenvelden zorgen voor een uniek kleurrijk landschap. Ook is het Bloemenpark Keukenhof geopend waar meer dan 7 miljoen bloeiende voorjaarsbloemen te bewonderen zijn.