Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paasweekend bij Keukenhof

maart 29 @ 08:00 april 1 @ 19:30

paasweekend keukenhof
paasweekend keukenhof

Het paasweekend is een van de beste weekenden in Bloemenpark Keukenhof. Het ultieme lentegevoel met de vele lentekleuren geven het speciale Paasfeest een extra dimensie. Er is al veel kleur in het bloemenpark met krokussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen in bloei.

Verwachte bloei tijdens het paasweekend

Het paasweekend in 2024 is eind maart. Precies op tijd voor het mooiste kleurenpalet van de lente. Krokussen, narcissen en hyacinten staan dan meestal in bloei en ook de eerste vroege tulpen beginnen te bloeien. Dit maakt het landschap extra gevarieerd. Kijk voor de actuele bloeistatus bij onze bloeiverwachting.

Overdekte bloemenshows

Naast de prachtige bloementuinen heeft Keukenhof ook een aantal overdekte bloemenshows. Tijdens het openingsweekend kunnen de volgende bloemenshows worden bezocht:

BloemensoortenLocatie in Keukenhof
Daffodil and Special bulbs showOranje Nassau Pavilion
Potted Bulb show (tulips and more)Willem-Alexander Pavilion
Amaryllis showWillem-Alexander Pavilion
Anthurium showBeatrix Pavilion
Orchid showBeatrix Pavilion

Koop je tickets op tijd

Keukenhof en andere tulpenattracties zijn vaak uitverkocht tijdens het paasweekend. Als je dit weekend een bloemenattractie wilt bezoeken, koop dan op tijd je kaartjes!

Keukenhof tickets 2024Prijs
Keukenhof (18+)€ 20,00Koop tickets
Kids ticket (4-17)€ 9,00Koop tickets
Kids ticket (0-3)Gratis
Parkeer dagkaart € 10,00Koop tickets
Keukenhof ticket
pendelbus van en naar Amsterdam
vanaf € 42,50Koop tickets
Tulip Festival Card
+ Keukenhof
+ 1,2 or 3 dagen reizen in Amsterdam & omgeving
vanaf € 55,00Koop tickets
Fietsverhuur Keukenhof€ 11,00Reserveer je huurfiets

Beperkte capaciteit tijdens het paasweekend

Het paasweekend is elk voorjaar een populaire periode om Keukenhof te bezoeken. In 2024 zal Keukenhof werken met een maximum aantal bezoekers per dag en aankomsttijd. Wilt u Keukenhof bezoeken tijdens het Paasweekend, reserveer dan op tijd uw ticket. Bekijk de actuele beschikbaarheid van Keukenhof tickets en boek eenvoudig uw bezoek.

Extra activiteiten tijdens het paasweekend

Tijdens het paasweekend zijn er ook veel activiteiten en evenementen te doen rondom Keukenhof. Hieronder zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. Let op! Aangezien het paasweekend doorgaans een drukweekend is raden we aan om eventuele tickets en extra activiteiten op tijd te reserveren.

Hotels during Easter weekend

Doordat het paasweekend elk jaar erg populair is, zijn hotels vaak al lang van tevoren volgeboekt. Wilt u een hotel in de buurt van Keukenhof? Zorg er dan voor dat u uw hotel van tevoren boekt. Hieronder vindt u de actuele beschikbaarheid en prijzen tijdens Pasen.

Booking.com
€20

Keukenhof

Stationsweg 166A
Lisse, 2161AM Nederland
+ Google Maps