Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paasweekend bij Keukenhof

16 april 2022 @ 08:00 18 april 2022 @ 19:30

paasweekend keukenhof
paasweekend keukenhof

Kom in het paasweekend genieten van de tulpenvelden en andere voorjaarsbloemen in Bloemenpark Keukenhof. Krijg het ultieme lentegevoel en maak de leukste bloemenselfies in de mooiste bloementuinen.

Verwachte bloei tijdens het paasweekend

Het paasweekend in 2022 valt midden in april, wat betekent dat er een grote kans is dat er veel tulpenvelden in bloei staan. In Keukenhof zullen de voorjaarsbloemen al volop in bloei staan. Ook de narcissen en hyacinten zullen half april bloeien zowel in het bloemenpark als in de bloemenvelden. Kortom, het Paasweekend is een ideaal moment om van de lente te genieten. Houdt u er rekening mee dat de bloei van de voorjaarsbloemen afhankelijk is van de weersomstandigheden. Volg onze Bloeiverwachting om op de hoogte te blijven van de bloei van de bloemen.

Overdekte bloemenshows

Naast de prachtige bloementuinen heeft Keukenhof ook een aantal overdekte bloemenshows. Tijdens het openingsweekend kunnen de volgende bloemenshows worden bezocht:

BloemensoortenLocatie in Keukenhof
Daffodil and Special bulbs showOranje Nassau Pavilion
Potted Bulb show (tulips and more)Willem-Alexander Pavilion
Amaryllis showWillem-Alexander Pavilion
Anthurium showBeatrix Pavilion
Orchid showBeatrix Pavilion
Keukenhof tickets 2024Prijs
Keukenhof (18+)€ 19,50Koop tickets »
Kids ticket (4-17)€ 9,00Koop tickets »
Kids ticket (0-3)Gratis
Parkeer dagkaart € 6,00Koop tickets »
Parkgids€ 5,00Koop tickets »
Combi-ticket bus + Keukenhof€ 31,00Koop tickets »

Beperkte capaciteit tijdens het paasweekend

Het paasweekend is elk voorjaar een populaire periode om Keukenhof te bezoeken. Vanaf 2022 zal Keukenhof werken met een maximum aantal bezoekers per dag. Wilt u Keukenhof bezoeken tijdens het Paasweekend, reserveer dan op tijd uw ticket. Bekijk de actuele beschikbaarheid van Keukenhof tickets en boek eenvoudig uw bezoek.

Extra activiteiten tijdens het paasweekend

Tijdens het paasweekend zijn er ook veel activiteiten en evenementen te doen rondom Keukenhof. Hieronder zetten we de leukste activiteiten voor je op een rijtje. Let op! Aangezien het paasweekend doorgaans een drukweekend is raden we aan om eventuele tickets en extra activiteiten op tijd te reserveren.

Hotels during Easter weekend

Doordat het paasweekend elk jaar erg populair is, zijn hotels vaak al lang van tevoren volgeboekt. Wilt u een hotel in de buurt van Keukenhof? Zorg er dan voor dat u uw hotel van tevoren boekt. Hieronder vindt u de actuele beschikbaarheid en prijzen tijdens Pasen.

Booking.com
€19

Keukenhof

Stationsweg 166A
Lisse, 2161AM Nederland
+ Google Maps