Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openingsweekend van Keukenhof

24 maart 2022 @ 08:00 27 maart 2022 @ 19:30

openingsweekend Keukenhof
Openingsweekend Keukenhof

Bloemenpark Keukenhof gaat open op 24 maart 2021 en zal geopend zijn tot 15 mei 2022. Tijdens de opening zal het park de beste plek zijn om de prachtige bloemen van Nederland te bewonderen.

Helaas mocht Keukenhof Tuinen in 2020 en 2021 niet open vanwege het coronavirus. Op donderdag 24 maart 2022 opent Keukenhof na bijna 3 jaar weer haar deuren voor bezoekers. Tijdens het eerste openingsweekend van Keukenhof 2022 is het tijd om het begin van de lente te vieren. Geniet van alle bloemen in de binnen- en buitentuinen.

Bloei tijdens het openingsweekend van Keukenhof

De Keukenhof Tuinen zijn in Nederland de plek om bloemen te bewonderen vanaf de eerste dag van de opening. Hoewel de meeste tulpenvelden eind maart nog niet in volle bloei staan, zijn de eerste bloemenvelden al wel te bewonderen. Afhankelijk van het weer zullen ook de vroege tulpen bloeien. In het bloemenpark zijn het vooral de vroege bloeiers die in bloei staan. Dat zijn krokussen, narcissen en de vroege tulpen. Houd er rekening mee dat de bloei van de voorjaarsbloemen afhankelijk is van de weersomstandigheden. Volg onze bloeiverwachting om op de hoogte te blijven van de bloei van de bloemen.

Overdekte bloemenshows

Naast de prachtige bloementuinen heeft Keukenhof ook een aantal overdekte bloemenshows. Tijdens het openingsweekend kunnen de volgende bloemenshows worden bezocht:

soort bloemenLocatie in Keukenhof
Tulpen en hyacinten showOranje Nassau Pavilion
Potten met bollen (o.a. tulpen)Willem-Alexander Pavilion
Amaryllis showWillem-Alexander Pavilion
Anthurium showBeatrix Pavilion
Orchideeën showBeatrix Pavilion
Keukenhof tickets 2024Prijs
Keukenhof (18+)€ 19,50Koop tickets »
Kids ticket (4-17)€ 9,00Koop tickets »
Kids ticket (0-3)Gratis
Parkeer dagkaart € 6,00Koop tickets »
Parkgids€ 5,00Koop tickets »
Combi-ticket bus + Keukenhof€ 31,00Koop tickets »

Hotel tijdens openingsweekend van Keukenhof

Het eerste weekend van Keukenhof is meestal rustiger dan de maand april. Hierdoor kunt u op een meer ontspannen manier genieten van de vele bloemen in het park. Een ander voordeel van maart is dat hotels vaak (veel) goedkoper zijn dan in april. Kijk hieronder voor de actuele beschikbaarheid en prijzen van hotels in de buurt van Keukenhof.

Booking.com
€19

Keukenhof

Stationsweg 166A
Lisse, 2161AM Nederland
+ Google Maps