Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Romantiek in Keukenhof (Moederdag)

mei 11 @ 08:00 mei 12 @ 19:30

Romantiek in Keukenhof Moederdag
Romantiek in Keukenhof Moederdag

Bloemen en romantiek horen bij elkaar en tijdens het romantiekweekend in Keukenhof staat de romantiek nog meer centraal. Met klassieke muziek en dans tussen de vele bloemen van het bloemenpark kom je nog meer in de romantische stemming. Waan je in de 19e eeuw gekleed in traditionele klederdracht en kom kijken en luisteren naar orkesten, solisten en ensembles die tussen de bloemen optreden. Bezoek het klassieke muziekfestival tussen de tulpen!

Bloei tijdens dit weekend

Het laatste weekend van Keukenhof is altijd een geweldige ervaring. De bloemen van narcissen, hyacinten en tulpen in de bloemenvelden zijn vaak al uitgekomen tijdens dit weekend, maar er is nog steeds veel te zien in het bloemenpark. Dit komt omdat de bloemen in Keukenhof niet in knop zijn zoals de bloemenvelden. Samen met de schitterend groene bomen is half mei een geweldige bloemenervaring. Houd er rekening mee dat de bloei van voorjaarsbloemen afhankelijk is van de weersomstandigheden. Volg onze bloemenvoorspellingen om op de hoogte te blijven van de bloei van de bloemen.

Keukenhof tickets 2024Prijs
Keukenhof (18+)€ 20,00Koop tickets
Kids ticket (4-17)€ 9,00Koop tickets
Kids ticket (0-3)Gratis
Parkeer dagkaart € 10,00Koop tickets
Keukenhof ticket
pendelbus van en naar Amsterdam
vanaf € 42,50Koop tickets
Tulip Festival Card
+ Keukenhof
+ 1,2 or 3 dagen reizen in Amsterdam & omgeving
vanaf € 55,00Koop tickets
Fietsverhuur Keukenhof€ 11,00Reserveer je huurfiets

Hotel tijdens dit Keukenhof weekend

Moederdag is een populaire tijd om naar de tulpen in Nederland te reizen. Zorg er dus voor dat je je hotel op tijd boekt. Op de kaart hieronder zie je de actuele beschikbaarheid en prijzen van hotels in de buurt van Keukenhof.

Booking.com

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: