Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag in Keukenhof

april 27 @ 08:00 19:30

Koningsdag Keukenhof
Koningsdag Keukenhof

Koningsdag wordt in Nederland elk jaar op 27 april uitbundig gevierd. Op deze dag staat de kleur oranje centraal en wordt de verjaardag van de koning gevierd. In heel Nederland worden evenementen georganiseerd. Bloemenpark Keukenhof is uiteraard ook open op Koningsdag en omdat het eind april is, is het ook een mooie dag om de tulpen te bewonderen.

Bloei tijdens Koningsdag

Koningsdag is elk jaar een perfect moment om de tulpen te bewonderen. De bloemen in Keukenhof staan in volle bloei en ook de tulpenvelden rond het bloemenpark staan in bloei. Houdt u er rekening mee dat de bloei van de voorjaarsbloemen afhankelijk is van de weersomstandigheden. Volg onze bloeiverwachtingen om op de hoogte te blijven van de bloei van de bloemen.

Indoor bloemententoonstellingen

Naast de prachtige bloementuinen heeft Keukenhof ook een aantal overdekte bloemenshows. Tijdens het openingsweekend kunnen de volgende bloemenshows worden bezocht:

BloemsoortLocatie in Keukenhof
Lisianthus showOranje Nassau Paviljoen
Bloembol op pot (tulpen en meer)Willem-Alexander Paviljoen
Amaryllis showWillem-Alexander Paviljoen
Anthurium showBeatrix Paviljoen
OrchideeënshowBeatrix Paviljoen

Beperkte capaciteit tijdens Koningsdag

Koningsdag is een vrije dag in Nederland. In 2024 valt deze dag ook in de meivakantie voor kinderen. Tijdens Koningsdag zijn er veel evenementen in de dorpen en steden, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om op Koningsdag naar de tulpen te gaan. Vanaf 2024 werkt Keukenhof met een maximum aantal bezoekers per dag. Wilt u Keukenhof bezoeken tijdens Koningsdag, reserveer dan op tijd uw ticket. Bekijk de actuele beschikbaarheid van Keukenhof tickets en boek eenvoudig uw bezoek.

Extra activiteiten tijdens Koningsdag

Op Koningsdag zijn er veel evenementen in de dorpen en steden. Kinderen verkopen hun speelgoed op de vrijmarkten en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Kijk op bollenstreek.nl voor de extra activiteiten rond Keukenhof op Koningsdag.

Hotels tijdens Koningsdag

Doordat Koningsdag elk jaar erg populair is, zijn hotels vaak al lang van tevoren volgeboekt. Wilt u een hotel in de buurt van Keukenhof? Zorg er dan voor dat u uw hotel van tevoren boekt. Hieronder vindt u de actuele beschikbaarheid en prijzen tijdens Koningsdag.

Booking.com

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie:

€20

Keukenhof

Stationsweg 166A
Lisse, 2161AM Nederland
+ Google Maps