tulpen fietstocht met gids

Fietstocht langs de tulpenvelden onder begeleiding van een lokale gids

Deze fietstocht met lokale gids laat je de tulpenvelden ontdekken op een echte Nederlandse manier namelijk met de fiets. je gids zal je de mooiste bloemenvelden en monumenten laten zien. Ook vertelt de gids je meer over tulpenpark Keukenhof en de teelt van tulpenbollen. Tijdens deze leuke fietstocht bezoek je zelfs een bloembollenbedrijf.

Tijdens de 2,5 uur durende fietstocht (inclusief huurfiets) fietst u met uw lokale gids tussen de 10 en 15 kilometer langs de tulpenvelden in Nederland. Tijdens de tocht is er voldoende tijd om de mooiste foto’s te maken. Uw lokale gids weet waar de mooiste bloemenvelden in bloei staan en vertelt u alles over de tulpen en de Keukenhof.

Coronavirus
Deze fietstocht is veilig met het oog op het coronavirus. De fietstocht is in de open lucht en tijdens de tocht kunnen de deelnemers gemakkelijk 1,5 afstand van elkaar houden. Bekijk meer op onze corona update pagina.

Ontdek de schitterende tulpenvelden rondom Keukenhof

Bike tour tulip fields Amsterdam
Begeleide fietstocht langs de tulpenvelden bij Keukenhof

De Bollensteek is in het voorjaar wereldberoemd voor het tulpenpark Keukenhof. Maar wist je dat de schitterende tulpenvelden geen onderdeel zijn van Keukenhof? De bloemenvelden zijn namelijk productievelden en eigendom van verschillende bloembollenkwekers.

Fietstocht met lokale gids

Bij deze fietstocht kan je gebruik maken van een comfortabele huurfiets of fietsen met je eigen fiets. Het landschap in de Bollenstreek is vlak en eenvoudig te fietsen. Zie je een mooie foto locatie? Dan kan je eenvoudig stoppen voor die mooie selfie.

Ontdek de mooiste bloemenvelden met een lokale gidd

Elk jaar bloeien de tulpenvelden weer op andere dagen. Elke dag kan het mooiste bloemenveld weer ergens anders zijn. De lokale gids weet precies waar je de mooiste bollenvelden kan vinden.

Tijdschema fietstochten

De fietstochten zijn, tijdens het tulpenseizoen (20 maart t/m 9 mei 2021), elke dag beschikbaar. Er zijn twee verschillende tijdslots. Je lokale gids wacht je op bij het startpunt van de fietstocht.

Ochtend fietstocht10:00 uur
tot 12.30 uur
Boek nu »
Middag fietstocht13:30 uur
tot 16.00 uur
Boek nu »

Prijzen fietstocht met gids

De fietstocht met gids kost slechts € 35,00 per persoon. Dit is eventueel inclusief het gebruik van een comfortabele huurfiets.

Wat krijg je bij dit fiets arrangement:

  • Mooie fietsroute van 2,5 uur langs de bollenvelden in de Bollenstreek
  • Begeleiding van een lokale gids in het Nederlands en Engels.
  • Indien nodig gebruik van een comfortabele huurfiets
  • Bezoek aan een authentiek bloembollenbedrijf
  • Uitleg van de gids over de omgeving, Keukenhof en de tulpenvelden

Als je deze fietstocht op een specifieke dag wil doen dan adviseren we op tijd te reserveren. Per fietstocht is er een maximum van 14 deelnemers. Er zijn geen kinderfietsen. Fietszitjes voor kinderen tussen de 1 en 6 jaar zijn op verzoek beschikbaar. Dit kan je doorgeven nadat je een reservering hebt geplaatst.

Ochtendfietstocht 10.00 uur€ 35.00Boek nu »
Middag Fietstocht om 13.30 uur€ 35.00Boek nu »

Startlocatie fietstocht

Deze fietstocht start elke dag vanaf Hotel de Engel in Lisse. Dit hotel is slechts 3 kilometer van Tulpenpark Keukenhof gelegen en vanaf het hotel ben je zo tussen de bollenvelden.

Kom je met de auto? Dan kan je gratis parkeren op het parkeerterrein voor het hotel.

Kom je met het openbaar vervoer? Er is voor het hotel een bushalte met verbindingen naar Haarlem, Leiden, Schiphol en Sassenheim. Kijk op 9292.nl voor de beste openbaar vervoer verbinding.

Kom je de bloemen van Holland bewonderen? Bekijk dan ook onderstaande informatie: